четвъртък, 23 януари 2014 г.

Нарисувай ми любов

Привет на всички!
Днес реших да ви покажа един тефтер,който направих преди известно време,но сега с наближаването на февруари и винено-любовните празници  ми се стори подходящ момент за излизането му на бял свят.
За направата му използвах хартия А4,картон(за кориците),текстилен тапет,малко дизайнерска хартия,дистрес мастилата на Тим,печати,акрилни бои,конец и някой декоративни елементи.Разделих го тематично на няколко части с различен печат и дизайнерска хартия(по един лист за всяка част).Повечето листи декорирах с дистрес мастилата и една от любимите ми техники. Добавих и ъглов печат.Кориците декорирах с акрилни боички,съчетани цветово с текстилния тапет,който използвах за подвързването.От вътрешната страна на кориците добавих тагове за разкош и.....това е :)
Ще покажа тефтера при "Хартиени вълшебства" и тяхното второ зимно предизвикателство "Любовен елексир"







неделя, 19 януари 2014 г.

Отново винтидж :)

Състарено,нежно,романтично.......
Още правех основата на това албумче,когато разбрах как ще изглежда в завършен вид. Отново с приказните хартии на Прима.Ето го:







 И понеже има три от любимите елементи на Goldie ( ръчно направено цвете,копче и шнурче за тефтерчето),реших да го покажа в Почерпката
http://goldie-goldieshandmade.blogspot.com/2013/12/blog-post_2681.html

събота, 18 януари 2014 г.

Swing картичка

 С наближаването на месец февруари(ех....как ми се иска да е април),някак си се сещам за едни романтични,винени преживявания. И по този повод пожелавам на всички  романтика и опиянение от любов през всеки един ден от годината.Но да си дойда на думата: картичка за 14 февруари.
Реших да се поддам на предизвикателството на Мър-Мяу и да направя любовна суинг картичка.Признавам,че цветово никак не е в мой стил,но някак си за деня на влюбените му прилича.Направих едно текстилно цвете(вместо коса-листенцата му да се веят).От другата страна залепих хартиено цвете за разнообразие.Панделка,сърца,малко брокат и ....ето я:






Много се надявам да ми остане време за още една Суинг картичка с по-сложна форма :)
И както вече споменах,включвам я тук:http://zabavlqtelstvo.blogspot.com/2014/01/blog-post.html

петък, 17 януари 2014 г.

Семпло тефтерче

Дойде време да ви запозная и с новата ми страст-ръчно подвързване на тефтери/дневници. Доста време отнема,но за сметка на това всеки може да има нещо толкова негово си,че да няма търпение да го изпише :)
Това е второто ми такова. Разделено е тематично на 7 части с различни дизайнерски хартии и различни печати.Част от страниците дистреснах,сложих няколко тага,декорирах семпло-само с пеперуда.Обмислям да сложа  разделители(странични )на отделните части,надпис и още малко декоративни елементи,но тъй като все още не съм измислила къде и при кого ще отиде тефтерчето се въздържам.
Ето го и него:












Ще го покажа тук: http://tokbobok.blogspot.com/2014/01/tbc-8-colour-combo.html

Нова щанца :))))))

Вчера пристигна новата ми щанца на Sizzix и Tim Holtz и веднага реших да я пробвам.Много съм доволна :) Надявам се да ми върши работа дълго време и да сътворя разни прекрасни неща.
А в бързината вчера се получи тази картичка:


 И понеже има нещо старо,нещо ново и нещо синьо ще я покажа отново при Картичкофуриите.
http://cardsaddicted.blogspot.com/2014/01/200.html

сряда, 15 януари 2014 г.

Shabby Chic албумче

 От доста време невероятната колекция "Divine"на "Prima"отлежаваше при другите ми хартии и чакаше реда си.Настъпи и нейното време. :) Една прекрасна дама ме помоли да направя албум за много млада госпожица,но да не изглежда бебешко.Чудих се,чудих се и накрая реших да направя нещо много нежно и женско.Колекцията "Divine" ми се стори много подходяща и започнах....
Добавих малко дантела,малко дистресване и си стана Шабито :)
















Освен многото тагове добавих и тефтерче за повече текст





Ще включа албума в:http://hartienivalshebstva.blogspot.com/