петък, 14 февруари 2014 г.

Сърчиценце за едно момченце :)

Честит празник на всички археолози,любовчии и ценители на виното!
Аз днес се отбивам тук,за да ви покажа отново едно албумче .Албумче за бебе момченце.
Изработено е с прекрасните хартии на Kaisercraft,колекцията е "Lullaby".В началото си мислех,че само с двата цвята(синьо и бяло) ще е доста скучно,но всъщност се получи някак си много стилно и по  бебешки изчистено.Отново затварянето е едно от любимите ми-с магнит.Използвах още доста магнит и за вътрешните странички.Има много място за снимки и още толкова за текст. Албумчето ще бъде запълнено със снимки на едно прекрасно бебче,което се появи в началото на тази година.Пожелавам му да бъде много здраво и щастливо!









Ще покажа албума при:
Хартиени вълшебства
http://crazychallenge.blogspot.com/2014/02/cch-164-love-is-in-air.html
http://cardmaniachallenges.blogspot.com/2014/02/cmc-40-love-is-all-around.html
Картичкофуриите

3 коментара:

  1. Леле!!! Много красиво и стилно албумче е станало. Много, много ми харесва! Благодаря ти, че ни го показа в Щурото предизвикателство!
    Ина

    ОтговорИзтриване
  2. Колко е синичко и нежно! И пъстро - като за момченце! Благодаря ти, че ни го показа във Второто предизкателство на Хартиени вълшебства!

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесно албумче, много стилно и изчистено! Да е живо и здраво момченцето! Благодаря ти , че се включи в картичкофурийското предизвикателство"За всичко останало ви е необходима само любов." Моите извинения за позакъснелия коментар, но нямах възможност да разгледам красотите ви през февруари. Много успехи и вдъхновение!

    ОтговорИзтриване