понеделник, 24 февруари 2014 г.

Вдъхновение

Здравейте,
Въпреки липсата на време,днес успях да спретна една картичка специално за едно чудесно предизвикателство:"Светът е нюню и спасение дебне отвсякъде"
 Когато видях предизвикателството на JIJI при Картичкофуриите си казах,че трябва да направя нещичко не само защото предизвикателството като такова много ми допадна,а и защото името му ми напомня за един така обичан от мен филм.
 Снимката вдъхновителка е правена от самата мен преди няколко години.Колкото и нескромно да звучи,аз много си я харесвам.И понеже самата снимка е в диптих,картичката нямаше как да е по-различна.Направих стълбичките от черна дантела и няколко изрезки.Едната завъртулка трябва да напомня за долните крайници,съответно другата-за горните.Хартията на цветята е същия цвят като рокличката на манекена ми(не си личи за жалост :( ).Дори със същите сатенени отблясъци :) Малко акрилна боя за другата част от диптиха,цвете и един манекен вместо истински такъв.
Това е!
Дали успях да се справя със задачата? Надявам се вие да ми кажете :)
Благодаря на JIJI за прекрасното предизвикателство и..... ето я:


1 коментар:

  1. Реторичен въпрос! ;) Смятам, че за всички е очевидно, че си се справила блестящо. :))) Браво както за самоделното вдъхновение, така и з а картичкофурийската интерпретация на диптиха. :) Прекрасен проект! Радвам се, че темата на първото ми предизвикателство при Фурии те е вдъхновила. Благодаря ти за прекрасното участие!

    ОтговорИзтриване