четвъртък, 6 март 2014 г.

За 8-ми март!

Откраднах си малко време за осмомартенските подаръци на двете госпожи на моята госпожица. :)
 Много ми се иска да не правя винаги всичко в последния момент,но....времето за нищо не стига.
А сега за подаръчетата.Едната госпожа ми беше поръчала да и пратя едни снимки от едно тържество на децата.Така ми хрумна да направя "опаковка" за диск.Въпросното тържество е от коледните празници,но ваканция...това-онова..И все не намирах повод и време. Неусетно дойде март и мартенско-пролетното тържество организирано от "наш'та" си госпожа.Успях привечер да се измъкна от работа и да направя снимки на всички дечица. Големи сладури(предучилищна група).Това ми беше повече от достатъчно да направя подобни и почти еднакви подаръчета за 8-ми март.Дисковете със снимки,малко дизайнерска хартия,печат,цветя,други дребосъци и много,много желание. Смятам,че се получиха прилично добре,но можеше и повече :)
Ще ги покажа при:
Card Mania-Вмъкнете текст
Мър-мяу-Нещо различно
TokBobok-Пролетни цветя
Хартиени вълшебства-Женска красота




















3 коментара:

  1. Страхотна идея! Красиво, нежно, женствено. Госпожите със сигурност са останали впечатлени и трогнати. Благодаря ти, че се включи в предизвикателството ни при Хартиени вълшебства!

    ОтговорИзтриване
  2. Красиво и оригинално! Благодаря за участието в предизвикателството на Card Mania. Успех и ще те очакваме отново при нас.

    ОтговорИзтриване
  3. Еха, чудесни подаръци! Прекрасна идея и изпълнение. Браво! Успех и късмет, утре обявяваме победителите след малко забавяне :)

    ОтговорИзтриване